Bonita

Bonita är en underbar läromästare, vänlig och duktig på alla sätt. Tillsammans med henne kan alla känna sig trygga och hon har lärt många unga ryttare att rida. Hon har en bra egen motor och hoppar bra, så hon är även rolig för de mer rutinerade ryttarna. Hon är mamma till vår Hugo.

Qalle

Qalle är en stjärna i allt han tar sig för. Han är snäll i alla lägen och anpassar sig efter sin ryttare. Han kan verka lite långsam, men ber man om mer fart så svarar han upp. Omhoppningssvängar är hans specialitet. Han tycker väldigt mycket om att rida till sjön och plaska. Han är även…

Hugo

Hugo är ett av våra härliga gotlandsruss, som gärna tar hand om de minsta ryttarna som kommer till Vedis. Även rutinerade ryttare tycker att han är rolig att rida då han är duktig i både hoppning och dressyr. Han gillar att bli pysslad med och hans långa man är perfekt att göra massor av olika…

Maxim

Maxim är den minsta av våra ridlägerhästar, men charmtrollet själv tror att han är störst, bäst och vackrast. Han har en stark egen motor och kan det mesta, hoppning är hans favorit. Han kan vara lite fräck och ta saken i egna hovar, därför behöver han en tuff ryttare. Han älskar att känna sig fin och vill gärna bli pysslad med i stallet.

Knytte

Knytte är ett riktigt charmtroll som tycker om att man pysslar med honom. Han anpassar sig bra efter ryttaren och de flesta kan rida på honom. Han är välutbildad och tävlad på L:B nivå och är därför rolig att rida även för den duktiga ryttaren.