Bexie

Bexie är en gullig och social nordsvensk travare/frieserkorsning med fina gångarter. Hon har ett gott lynne och försöker alltid sitt bästa. Bexie är ung och under utbildning.

Amigo

Amigo är en gullig ponny med fart i. Hoppning och uteritt är hans favorit, men han är också duktig i dressyren. Han har tidigare tävlat i fälttävlan. Många olika typer av ryttare kan ha kul med det här charmtrollet.

Vanilla

Vanilla är en glad ponny med glimten i ögat. Hon kan det mesta, har en bra framåtbjudning och passar många olika ryttare. Hon är ett blötdjur och älskar att plaska i sjön. Alla som träffar henne charmar hon och hon är verkligen en ponny man sent kommer att glömma.

Littel Zaake Doo

Zaake är en snäll ponny som är väldigt duktig i dressyren, men behöver en bestämd ryttare i hoppningen. Han är åt det långsammare hållet utan att vara tråkig, men man kan behöva ett par starka ben när man rider på honom. I skogen är han lugn och stabil, detsamma gäller i stallet.

Hugo

Hugo är ett av våra härliga gotlandsruss, som gärna tar hand om de minsta ryttarna som kommer till Vedis. Även rutinerade ryttare tycker att han är rolig att rida då han är duktig i både hoppning och dressyr. Han gillar att bli pysslad med och hans långa man är perfekt att göra massor av olika…

Maxim

Maxim är den minsta av våra ridlägerhästar, men charmtrollet själv tror att han är störst, bäst och vackrast. Han har en stark egen motor och kan det mesta, hoppning är hans favorit. Han kan vara lite fräck och ta saken i egna hovar, därför behöver han en tuff ryttare. Han älskar att känna sig fin och vill gärna bli pysslad med i stallet.

Kulebos Sir Willow

Willow som vi kallar honom är en snygg ponny med fina gångarter och han hoppar som en gud. På uteritter är han lugn och stabil. Han behöver en rutinerad ryttare på då han fortfarande är under utbildning. I stallet kan han verka lite grinig först, men när man lär känna honom tycker han det är mysigt att umgås.

Pantani

Pantani är en charmig kille med en utstrålning man inte kan motstå. Han har vackra gångarter och hoppar med bra spänst. Han kan vara lite envis och därför behöver han en ryttare som är envisare än honom. Han har ett glatt humör, är välutbildad och lagom pigg i ridningen.

Svea

Svea är en liten storhäst med ett stort hjärta. Ute i skogen kan alla känna sig trygga på hennes rygg, detsamma gäller på banan. Hon är duktig och välutbildad i både hoppning och dressyr. Mys i stallet är något hon verkligen tycker om och tackar inte nej till en morotsbit eller två.

Storåens Manjana

Manjana är ett danskt halvblod med fina gångarter och lagom motor. Hon hoppar bra, är trevlig i dressyren och stabil på uteritter. Hon tycker det är mysigt att umgås i stallet, och hon gillar att arbeta. Hon vill ha en lugn och välbalanserad ryttare då hon ibland blir lite osäker.