Bexie

Bexie är en gullig och social nordsvensk travare/frieserkorsning med fina gångarter. Hon har ett gott lynne och försöker alltid sitt bästa. Bexie är ung och under utbildning.

Bonita

Bonita är en underbar läromästare, vänlig och duktig på alla sätt. Tillsammans med henne kan alla känna sig trygga och hon har lärt många unga ryttare att rida. Hon har en bra egen motor och hoppar bra, så hon är även rolig för de mer rutinerade ryttarna. Hon är mamma till vår Hugo.

Safira

Safira är en otroligt vänlig själ som alltid försöker göra sitt bästa. Hon är snäll i hanteringen och stabil ut i skogen. Hon är under utbildning då hon tycker det är lite svårt att ridas på banan än så länge, men vi tror att med tiden kommer hon bli en toppenhäst!

Miss Colgate

Colgate är vår åsna och älskade maskot. Hon är en riktig kelgris och tycker löshoppning tillsammans med bästa vännen Tusse är roligt. Hon vet när det är dags för kiosköppet och vill då gärna ha sourcream chips.

Salsa

Salsa är en liten donna med mycket krut i. Hon är högt utbildad och en riktig läromästare. Alla typer av ryttare kan ha roligt med henne och hon kan få vem som helst att känna sig som en stjärna på hennes rygg. Hon börjar bli lite gråhårig, men det verkar hon själv inte veta om.…

Vanilla

Vanilla är en glad ponny med glimten i ögat. Hon kan det mesta, har en bra framåtbjudning och passar många olika ryttare. Hon är ett blötdjur och älskar att plaska i sjön. Alla som träffar henne charmar hon och hon är verkligen en ponny man sent kommer att glömma.

Lady Google

Google är en häst som drar blickarna till sig. I hanteringen är hon helt underbar och i ridningen har hon en egen motor. Hon är välutbildad i samtliga discipliner och har tävlat en hel del i hoppning med bra resultat. Hon är mamma till vår Twittra.

Mira

Mira är en pigg häst med starka åsikter, hon stämmer bra in i stereotypen fuxston. Hon är duktig i både hoppning och dressyr, men behöver en duktig ryttare som kan hjälpa henne när hon tycker det blir svårt i ridningen.

Nova

Stora Nova är snällast i stallet och alla kan känna sig trygga i hennes närvaro. Hon tar hand om sina ryttare och tar det i ryttarens takt utan att vara tråkig. Det bästa hon vet är att rida till sjön och plaska, så man får inte vara rädd för att bli blöt!