Yamaica

Yackie som vi kallar henne är en positiv och snäll tjej med mycket driv. Hon är en arbetsmyra och tycker det mesta är roligt. Hon behöver en rutinerad och balanserad ryttare som inte är rädd för fart.

Bexie

Bexie är en gullig och social nordsvensk travare/frieserkorsning med fina gångarter. Hon har ett gott lynne och försöker alltid sitt bästa. Bexie är ung och under utbildning.

Bonita

Bonita är en underbar läromästare, vänlig och duktig på alla sätt. Tillsammans med henne kan alla känna sig trygga och hon har lärt många unga ryttare att rida. Hon har en bra egen motor och hoppar bra, så hon är även rolig för de mer rutinerade ryttarna. Hon är mamma till vår Hugo.

Miss Colgate

Colgate är vår åsna och älskade maskot. Hon är en riktig kelgris och tycker löshoppning tillsammans med bästa vännen Tusse är roligt. Hon vet när det är dags för kiosköppet och vill då gärna ha sourcream chips.

Salsa

Salsa är en liten donna med mycket krut i. Hon är högt utbildad och en riktig läromästare. Alla typer av ryttare kan ha roligt med henne och hon kan få vem som helst att känna sig som en stjärna på hennes rygg. Hon börjar bli lite gråhårig, men det verkar hon själv inte veta om.…

Vanilla

Vanilla är en glad ponny med glimten i ögat. Hon kan det mesta, har en bra framåtbjudning och passar många olika ryttare. Hon är ett blötdjur och älskar att plaska i sjön. Alla som träffar henne charmar hon och hon är verkligen en ponny man sent kommer att glömma.

Lady Google

Google är en häst som drar blickarna till sig. I hanteringen är hon helt underbar och i ridningen har hon en egen motor. Hon är välutbildad i samtliga discipliner och har tävlat en hel del i hoppning med bra resultat. Hon är mamma till vår Twittra.