Qalle

Qalle är en stjärna i allt han tar sig för. Han är snäll i alla lägen och anpassar sig efter sin ryttare. Han kan verka lite långsam, men ber man om mer fart så svarar han upp. Omhoppningssvängar är hans specialitet. Han tycker väldigt mycket om att rida till sjön och plaska. Han är även…

Hero

Hero är en vacker och välutbildad herre som många tycker om. Han är väldigt duktig i dressyren, hoppar bra och stabil ut i skogen, en perfekt allroundhäst helt enkelt. Han kan vara lite av en dramaqueen, men med en trygg ryttare går allt bra. Han gillar att bli ompysslad och känna sig fin.

Lady Google

Google är en häst som drar blickarna till sig. I hanteringen är hon helt underbar och i ridningen har hon en egen motor. Hon är välutbildad i samtliga discipliner och har tävlat en hel del i hoppning med bra resultat. Hon är mamma till vår Twittra.

Nova

Stora Nova är snällast i stallet och alla kan känna sig trygga i hennes närvaro. Hon tar hand om sina ryttare och tar det i ryttarens takt utan att vara tråkig. Det bästa hon vet är att rida till sjön och plaska, så man får inte vara rädd för att bli blöt!

Tuborg

Tuborg är en tuff ponny som många tycker om. Han har en stor hopptalang och är tävlad upp till L:A med framgång. I dressyren är han också duktig, men kan vara lite studsig i traven så man behöver bra balans. I stallet och på uteritter sköter han sig exemplariskt. Han gillar fart och fläkt, så man bör inte vara rädd för fart om man rider honom.

Twittra

Twittra är vår minsting som reds in under sommaren 2018. Hon är en väldigt snäll och stabil liten dam, som det ska bli roligt att följa i framtiden. Tyvärr drabbades hon av en hovbensfraktur under hösten 2019 och har därför fått börjas om från ruta ett igen. Hon sätts nu igång hos sin hyrestagare under vinterhalvåret.

Silas

Silas är ett riktigt litet hjärtegull med hjärtat på rätta stället. Han är väldigt mysig och kan vara lite försiktig i hanteringen. Han ställer upp för sin ryttare och anpassar sig bra efter vem det är som sitter på hans rygg.