Qalle

Qalle är en stjärna i allt han tar sig för. Han är snäll i alla lägen och anpassar sig efter sin ryttare. Han kan verka lite långsam, men ber man om mer fart så svarar han upp. Omhoppningssvängar är hans specialitet. Han tycker väldigt mycket om att rida till sjön och plaska. Han är även…

Marhults Suntac

Suntac är en fin newforest med trevliga gångarter. Han är högt utbildad, hoppar bra och är väldigt snäll i ridningen, vem som helst kan känna sig trygg på hans rygg. Han kan verka grinig i hanteringen, men lär man känna honom tycker han det är ganska mysigt att bli ompysslad.

Hero

Hero är en vacker och välutbildad herre som många tycker om. Han är väldigt duktig i dressyren, hoppar bra och stabil ut i skogen, en perfekt allroundhäst helt enkelt. Han kan vara lite av en dramaqueen, men med en trygg ryttare går allt bra. Han gillar att bli ompysslad och känna sig fin.

Amigo

Amigo är en gullig ponny med fart i. Hoppning och uteritt är hans favorit, men han är också duktig i dressyren. Han har tidigare tävlat i fälttävlan. Många olika typer av ryttare kan ha kul med det här charmtrollet.

Littel Zaake Doo

Zaake är en snäll ponny som är väldigt duktig i dressyren, men behöver en bestämd ryttare i hoppningen. Han är åt det långsammare hållet utan att vara tråkig, men man kan behöva ett par starka ben när man rider på honom. I skogen är han lugn och stabil, detsamma gäller i stallet.

Mike

Mike är en mysig häst som passar den mer rutinerade ryttaren eftersom han ibland busar till det litegrann. Han är duktig i både hoppning och dressyr, och har lagom mycket motor. Han är en kärleksfull häst som gärna står i timtal och gosar.

Hugo

Hugo är ett av våra härliga gotlandsruss, som gärna tar hand om de minsta ryttarna som kommer till Vedis. Även rutinerade ryttare tycker att han är rolig att rida då han är duktig i både hoppning och dressyr. Han gillar att bli pysslad med och hans långa man är perfekt att göra massor av olika…

Chrille

Chrille är en charmig krabat med en räv bakom varje öra. En mycket välutbildad ponny, men som gärna testar sin ryttare litegrann för att se att de inte sitter och sover uppe på hans rygg. Hans motor är det inget fel på och omhoppningssvängar är en av hans starka sidor, samtidigt som han inte skulle…