Bonita

Bonita är en underbar läromästare, vänlig och duktig på alla sätt. Tillsammans med henne kan alla känna sig trygga och hon har lärt många unga ryttare att rida. Hon har en bra egen motor och hoppar bra, så hon är även rolig för de mer rutinerade ryttarna. Hon är mamma till vår Hugo.

Marhults Suntac

Suntac är en fin newforest med trevliga gångarter. Han är högt utbildad, hoppar bra och är väldigt snäll i ridningen, vem som helst kan känna sig trygg på hans rygg. Han kan verka grinig i hanteringen, men lär man känna honom tycker han det är ganska mysigt att bli ompysslad.

Salsa

Salsa är en liten donna med mycket krut i. Hon är högt utbildad och en riktig läromästare. Alla typer av ryttare kan ha roligt med henne och hon kan få vem som helst att känna sig som en stjärna på hennes rygg. Hon börjar bli lite gråhårig, men det verkar hon själv inte veta om.…

Mira

Mira är en pigg häst med starka åsikter, hon stämmer bra in i stereotypen fuxston. Hon är duktig i både hoppning och dressyr, men behöver en duktig ryttare som kan hjälpa henne när hon tycker det blir svårt i ridningen.

Texas Tuff

Texas är en söt ponny som har fångat mångas hjärtan. Han är välutbildad i dressyr såväl som hoppning, och dessutom tävlad framgångsrikt i båda disciplinerna. Han passar de flesta ryttare, men man behöver vara bestämd annars kan han vara lite lat.

Knytte

Knytte är ett riktigt charmtroll som tycker om att man pysslar med honom. Han anpassar sig bra efter ryttaren och de flesta kan rida på honom. Han är välutbildad och tävlad på L:B nivå och är därför rolig att rida även för den duktiga ryttaren.

Cornelius

Corre är en glad häst med mjuka gångarter, duktig i både dressyr och hoppning. Han är lite åt det långsamma hållet, men låt er inte luras, ibland hittar han på lite bus om han tycker det är för tråkigt på lektionerna. Han är otroligt snäll och social i hanteringen, och kommer definitivt stjäla ditt hjärta med sina stora rådjursögon.