Amigo

Amigo är en gullig ponny med fart i. Hoppning och uteritt är hans favorit, men han är också duktig i dressyren. Han har tidigare tävlat i fälttävlan. Många olika typer av ryttare kan ha kul med det här charmtrollet.

Salsa

Salsa är en liten donna med mycket krut i. Hon är högt utbildad och en riktig läromästare. Alla typer av ryttare kan ha roligt med henne och hon kan få vem som helst att känna sig som en stjärna på hennes rygg. Hon börjar bli lite gråhårig, men det verkar hon själv inte veta om.…

Vanilla

Vanilla är en glad ponny med glimten i ögat. Hon kan det mesta, har en bra framåtbjudning och passar många olika ryttare. Hon är ett blötdjur och älskar att plaska i sjön. Alla som träffar henne charmar hon och hon är verkligen en ponny man sent kommer att glömma.

Pantani

Pantani är en charmig kille med en utstrålning man inte kan motstå. Han har vackra gångarter och hoppar med bra spänst. Han kan vara lite envis och därför behöver han en ryttare som är envisare än honom. Han har ett glatt humör, är välutbildad och lagom pigg i ridningen.

Tuborg

Tuborg är en tuff ponny som många tycker om. Han har en stor hopptalang och är tävlad upp till L:A med framgång. I dressyren är han också duktig, men kan vara lite studsig i traven så man behöver bra balans. I stallet och på uteritter sköter han sig exemplariskt. Han gillar fart och fläkt, så man bör inte vara rädd för fart om man rider honom.

Texas Tuff

Texas är en söt ponny som har fångat mångas hjärtan. Han är välutbildad i dressyr såväl som hoppning, och dessutom tävlad framgångsrikt i båda disciplinerna. Han passar de flesta ryttare, men man behöver vara bestämd annars kan han vara lite lat.

Riski

Riski är en ponny med egen motor som alltid är rolig att rida, oavsett om det är dressyr, hoppning eller uteritt. Hon älskar att hoppa, säker på hinder och hoppar med fin teknik. Hennes absoluta favoritaktivitet är att rida till sjön och skvätta ner allt och alla.

Tello

Tello är en sockersöt ponny, som passar många typer av ryttare då han är snäll. Han har tidigare varit turridningshäst och därför går uteritterna som en dans med honom. Han har mjuka gångarter som är perfekta för dressyr och han gillar att hoppa. I stallet älskar han när man myser och borstar på honom.

X-Box

X-Box är en newforest med tre härliga gångarter. En fin ponny i både dressyr och hoppning, men han behöver en bestämd ryttare för att visa upp sin allra bästa sida. Han är väldigt snäll och tillgiven i stallet. Han är pappa till vår Dexter.

Bellamie

Bellamie är en rolig att rida, en ponny för de flesta ryttare. I dressyren kräver hon lite arbete av sin ryttare, men hittar man knapparna är och superfin. Hon har trevlig hoppteknik och kan bli lite pigg när hindren kommer fram. Hon är alltid snäll och ställer upp för sin ryttare. Tävlad upp till L:B med goda resultat.