TikTok

TikTok är en charmig liten krabat och en riktig kämpe. Han har haft en tuff start i livet då han föddes med väldigt krokiga framben, och vi kämpar fortfarande för att han ska bli helt bra. Han smälter våra hjärtan och det bästa han vet är att bli kliad. Han är son till Twittra.

Marhults Suntac

Suntac är en fin newforest med trevliga gångarter. Han är högt utbildad, hoppar bra och är väldigt snäll i ridningen, vem som helst kan känna sig trygg på hans rygg. Han kan verka grinig i hanteringen, men lär man känna honom tycker han det är ganska mysigt att bli ompysslad.

Littel Zaake Doo

Zaake är en snäll ponny som är väldigt duktig i dressyren, men behöver en bestämd ryttare i hoppningen. Han är åt det långsammare hållet utan att vara tråkig, men man kan behöva ett par starka ben när man rider på honom. I skogen är han lugn och stabil, detsamma gäller i stallet.

Lady Google

Google är en häst som drar blickarna till sig. I hanteringen är hon helt underbar och i ridningen har hon en egen motor. Hon är välutbildad i samtliga discipliner och har tävlat en hel del i hoppning med bra resultat. Hon är mamma till vår Twittra.

Mira

Mira är en pigg häst med starka åsikter, hon stämmer bra in i stereotypen fuxston. Hon är duktig i både hoppning och dressyr, men behöver en duktig ryttare som kan hjälpa henne när hon tycker det blir svårt i ridningen.

Chrille

Chrille är en charmig krabat med en räv bakom varje öra. En mycket välutbildad ponny, men som gärna testar sin ryttare litegrann för att se att de inte sitter och sover uppe på hans rygg. Hans motor är det inget fel på och omhoppningssvängar är en av hans starka sidor, samtidigt som han inte skulle…

Hanky Panky (Henke)

Henke som han kallas är en trevlig ponny, som passar alla typer av ryttare. Vill man ha det lugnt och skönt är han trygg. Vill man ha mer fart och fläkt, så höjer han tempot. I stallet är han en riktig mysponny och i skogen är han en klippa. Duktig i hoppning och dressyr. Han har en vänlig personlighet och snälla ögon som många fastnar för.

Marhults You Love Me Too (Lillis)

Vår snälla Lillis är en pärla i alla lägen. Han är trevlig i dressyren och har blivit belönad med diplom för sina fina gångarter under kvalitétstävlan 2010. Han hoppar riktigt bra och är bra på omhoppningssvängar. I stallet är han supergullig och gosar gärna. Ute i skogen kan man alltid lita på honom, trygg och stadig.