Yamaica

Yackie som vi kallar henne är en positiv och snäll tjej med mycket driv. Hon är en arbetsmyra och tycker det mesta är roligt. Hon behöver en rutinerad och balanserad ryttare som inte är rädd för fart.

Chrille

Chrille är en charmig krabat med en räv bakom varje öra. En mycket välutbildad ponny, men som gärna testar sin ryttare litegrann för att se att de inte sitter och sover uppe på hans rygg. Hans motor är det inget fel på och omhoppningssvängar är en av hans starka sidor, samtidigt som han inte skulle…

Habanero

Nero som han kallas är en trevlig herre som alltid är snäll i hanteringen och rolig att rida varje gång man sitter upp. Han har ett lugnt temperament i stallet, men i ridningen kan han visa upp en högre växel, speciellt i hoppningen. Därför kräver han en något mer rutinerad ryttare. Han är välutbildad i…

Hanky Panky (Henke)

Henke som han kallas är en trevlig ponny, som passar alla typer av ryttare. Vill man ha det lugnt och skönt är han trygg. Vill man ha mer fart och fläkt, så höjer han tempot. I stallet är han en riktig mysponny och i skogen är han en klippa. Duktig i hoppning och dressyr. Han har en vänlig personlighet och snälla ögon som många fastnar för.

Marizza

Marizza är en häst som älskar uppmärksamhet och gos i stallet. Det är svårt att inte bli lite kär i henne. I ridningen är hon snäll och har fina rörelser. Hon tycker hoppning är lite knepigt och behöver en hoppglad ryttare som kan hjälpa henne. På uteritterna är hon bombsäker och den bästa rundan enligt henne är till sjön där hon får plaska.

Princis

Princis är en ponny med rufsig man, busiga ögon och en rolig personlighet du sent kommer glömma. Han kan vara lite lat och behöver en bestämd ryttare för att visa sig från sin bästa sida. Han är en stjärna i hoppningen och hoppar riktigt bra. Snäll på uteritter och i stallet, och han gillar att pussas. Han är även inkörd.

D’Cate

Cate är en trevlig halvblodskorsning som passar de flesta. Hon är duktig på att hoppa, lätt att rida i form och väldigt mjuk och följsam i sina gångarter. Cate älskar att mysa i stallet och bli borstad. Hon är även mamma till vår Dexter.