Yamaica

Yackie som vi kallar henne är en positiv och snäll tjej med mycket driv. Hon är en arbetsmyra och tycker det mesta är roligt. Hon behöver en rutinerad och balanserad ryttare som inte är rädd för fart.

Bexie

Bexie är en gullig och social nordsvensk travare/frieserkorsning med fina gångarter. Hon har ett gott lynne och försöker alltid sitt bästa. Bexie är ung och under utbildning.

Hero

Hero är en vacker och välutbildad herre som många tycker om. Han är väldigt duktig i dressyren, hoppar bra och stabil ut i skogen, en perfekt allroundhäst helt enkelt. Han kan vara lite av en dramaqueen, men med en trygg ryttare går allt bra. Han gillar att bli ompysslad och känna sig fin.

Mike

Mike är en mysig häst som passar den mer rutinerade ryttaren eftersom han ibland busar till det litegrann. Han är duktig i både hoppning och dressyr, och har lagom mycket motor. Han är en kärleksfull häst som gärna står i timtal och gosar.

Nova

Stora Nova är snällast i stallet och alla kan känna sig trygga i hennes närvaro. Hon tar hand om sina ryttare och tar det i ryttarens takt utan att vara tråkig. Det bästa hon vet är att rida till sjön och plaska, så man får inte vara rädd för att bli blöt!

Oboy

Oboy är en speciell häst som har fångat mångas hjärtan. I stallet är han lugn och somnar gärna när man pysslar med honom. I ridingen gillar han fart och fläkt, hoppning och uteritt är hans favorit. Han kan vara riktigt fin i dressyren också men behöver då mycket hjälp av sin ryttare för att hitta…

Habanero

Nero som han kallas är en trevlig herre som alltid är snäll i hanteringen och rolig att rida varje gång man sitter upp. Han har ett lugnt temperament i stallet, men i ridningen kan han visa upp en högre växel, speciellt i hoppningen. Därför kräver han en något mer rutinerad ryttare. Han är välutbildad i…