Fitzgerald

Frasse som vi kallar honom är en pigg och glad D-ponny och ett nytt tillskott i Vedisfamiljen. Han är en korsning mellan arab/new forest. Välutbildad, hoppglad och trevlig i hanteringen.

Charsmin

Chasse är en väldigt snäll fjordtjej och det nyaste tillskottet i Vedisfamiljen. Hon är välutbildad och har tävlat framgångsrikt i både hoppning, dressyr och WE. Vi ser fram emot att lära känna henne bättre!

Safira

Safira är en otroligt vänlig själ som alltid försöker göra sitt bästa. Hon är snäll i hanteringen och stabil ut i skogen. Hon är under utbildning då hon tycker det är lite svårt att ridas på banan än så länge, men vi tror att med tiden kommer hon bli en toppenhäst!

Boyen

Boyen är en glad ponny som ställer upp på det mesta. Han är välutbildad i både hoppning och dressyr, men behöver en bestämd ryttare för att visa upp sina bästa sidor. Han gillar att mysa i stallet och att rida ut i skogen.

Marhults Suntac

Suntac är en fin newforest med trevliga gångarter. Han är högt utbildad, hoppar bra och är väldigt snäll i ridningen, vem som helst kan känna sig trygg på hans rygg. Han kan verka grinig i hanteringen, men lär man känna honom tycker han det är ganska mysigt att bli ompysslad.

Mike

Mike är en mysig häst som passar den mer rutinerade ryttaren eftersom han ibland busar till det litegrann. Han är duktig i både hoppning och dressyr, och har lagom mycket motor. Han är en kärleksfull häst som gärna står i timtal och gosar.

Chrille

Chrille är en charmig krabat med en räv bakom varje öra. En mycket välutbildad ponny, men som gärna testar sin ryttare litegrann för att se att de inte sitter och sover uppe på hans rygg. Hans motor är det inget fel på och omhoppningssvängar är en av hans starka sidor, samtidigt som han inte skulle…

Marhults X-Mintha

X-mintha är en dam med stor personlighet i liten förpackning. Alltid nyfiken och framåt, älskar att bada och bli pysslad med i stallet. En liten kanonkula i hoppningen, pigg och allert. En ponny som alltid ställer upp för sin ryttare. Tävlad upp till LB med goda resultat. År 2009 fick hon motta hoppdiplom i kvalitetstävlan för 4åringar.

Marhults Taco

Taco är en trevlig modell på häst, spänstig och lätt. Han är hög ridbarhet i både dressyr och hoppning. En häst som kan bära upp de flesta ryttare och ute på tävlingsbanorna har han plockat många rosetter.

D’Cate

Cate är en trevlig halvblodskorsning som passar de flesta. Hon är duktig på att hoppa, lätt att rida i form och väldigt mjuk och följsam i sina gångarter. Cate älskar att mysa i stallet och bli borstad. Hon är även mamma till vår Dexter.