Malou F

Malou är en mycket trevlig häst med mjuka gångarter. Välutbildad i dressyren och hoppar med fin teknik. Gillar att mysa i stallet och fart och fläkt ute i skogen.

Marhults X-Mintha

X-mintha är en dam med stor personlighet i liten förpackning. Alltid nyfiken och framåt, älskar att bada och bli pysslad med i stallet. En liten kanonkula i hoppningen, pigg och allert. En ponny som alltid ställer upp för sin ryttare. Tävlad upp till LB med goda resultat. År 2009 fick hon motta hoppdiplom i kvalitetstävlan för 4åringar.

D’Cate

Cate är en trevlig halvblodskorsning som passar de flesta. Hon är duktig på att hoppa, lätt att rida i form och väldigt mjuk och följsam i sina gångarter. Cate älskar att mysa i stallet och bli borstad. Hon är även mamma till vår Dexter.

Beatrice

Är man stor måste man vara snäll och det passar verkligen in på vår fina Bea. Hon passar alla sorters ryttare då hon är trygg i alla lägen, men samtidigt högt välutbildad i både hoppning och dressyr. Hon gillar uteritter och hennes favorit är när hon får rida till sjön och plaska. Det finns få hästar som gillar att mysa lika mycket som Bea, hon kommer säkerligen ta en bit av ditt hjärta.

Hanky Panky (Henke)

Henke som han kallas är en trevlig ponny, som passar alla typer av ryttare. Vill man ha det lugnt och skönt är han trygg. Vill man ha mer fart och fläkt, så höjer han tempot. I stallet är han en riktig mysponny och i skogen är han en klippa. Duktig i hoppning och dressyr. Han har en vänlig personlighet och snälla ögon som många fastnar för.

Charsmin

Chasse är en väldigt snäll fjordtjej som är omtyckt av stora som små. Hon är välutbildad och har tävlat framgångsrikt i både hoppning, dressyr och WE.

Mike

Mike är en mysig häst som passar den mer rutinerade ryttaren eftersom han ibland busar till det litegrann. Han är duktig i både hoppning och dressyr, och har lagom mycket motor. Han är en kärleksfull häst som gärna står i timtal och gosar.

Pantani

Pantani är en charmig kille med en utstrålning man inte kan motstå. Han har vackra gångarter och hoppar med bra spänst. Han kan vara lite envis och därför behöver han en ryttare som är envisare än honom. Han har ett glatt humör, är välutbildad och lagom pigg i ridningen.

Fitzgerald

Frasse som vi kallar honom är en pigg och glad D-ponny och ett nytt tillskott i Vedisfamiljen. Han är en korsning mellan arab/new forest. Välutbildad, hoppglad och trevlig i hanteringen.

Marhults Taco

Taco är en trevlig modell på häst, spänstig och lätt. Han är hög ridbarhet i både dressyr och hoppning. En häst som kan bära upp de flesta ryttare och ute på tävlingsbanorna har han plockat många rosetter.